Το Bodega Quintafiel είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο, που βρίσκεται στην Quintanilla de Arriba, στην περιοχή Peñafiel, στην καρδιά της Ribera del Duero. Γεννήθηκε το 2004. Ο Ángel και η Esther, που διηύθυναν το Mesón el Corralillo στο Peñafiel, ήθελαν να προσφέρουν ένα κρασί φτιαγμένο από τους ίδιους για να συνοδεύσει το τυπικό πιάτο από τη σχάρα τους: αρνί. Αυτό ήταν το όνειρό τους και το έκαναν πραγματικότητα στο δικό τους οικογενειακό σπίτι. Μια περιπέτεια που έχει πολύ πάθος, αγάπη για τη γη, επιθυμίες να μοιραστούν τραπέζι και κρασί, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα καλωσορίσματος και γιορτής. Σε αυτό το όνειρο, όλη η οικογένεια αισθάνεται συμμετοχή: και έργο και πραγματικότητα, επιθυμία για βελτίωση και κληρονομιά.

Για περισσότερο από μια δεκαετία συνέχισαν να επεξεργάζονται το δικό τους επιτραπέζιο κρασί. Το 2017, σε ένα βήμα προς τα εμπρός, αποφάσισαν να αποτελέσουν μέρος του Ρυθμιστικού Συμβουλίου της Ονομασίας Προέλευσης Ribera del Duero. Τα όνειρα μεγαλώνουν μαζί με τις προσπάθειες, την τεχνογνωσία και το πάθος.

Ενώ το οινοποιείο ανακαινίστηκε σε βάθος, βελτιώνοντας τη διαδικασία παραγωγής στα πιο σύγχρονα πρότυπα, η οικογενειακή ουσία και η παράδοση παραμένουν. Το οινοποιείο και το κελάρι του μένουν στη σκιά των λεύκων του ποταμού Duero όπως ήταν.

 

Η τεχνογνωσία μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.

Ελεγχόμενη και περιορισμένη παραγωγή.

Κράτα τη γοητεία του μικρού.

Product DeSalva04
Winery DeSalva06
Winery DeSalva04

Όραμα: Να φροντίζει το κρασί σε κάθε του βήμα, να το συνοδεύει στο δρόμο του από γη σε τραπέζι, ώστε να παραμένει ίδιο και ταυτόχρονα διαφορετικό.

Αυτό κάνουμε όταν κάποιος ή κάτι έχει πραγματικά σημασία για εμάς .

Winery DeSalva05
Winery DeSalva02
Winery DeSalva03

Εάν η φύση και τα συναισθήματα δεν είναι πάντα τα ίδια, γιατί θα έπρεπε να είναι το κρασί;

Salvador Cristobal

Scroll to Top